FITNESS EQUIPMENT FOR A HEALTHY BUSINESS

Al meer dan 35 jaar is SEROTO9, onder de naam Fitnessmegashop, gekend in de wereld van de fitnesstoestellen. Als partner van gerenommeerde merken, zoals SPIRIT, EVOCARDIO, RENEGADE, STEELFLEX, UFC, BODY-SOLID, FIRST DEGREE FITNESS en STANDEZZA, en als exclusief verdeler van dé JOHNNY G BIKES, zijn we in de Benelux een betrouwbare firma voor het inrichten van fitnessruimtes voor bedrijven.

SEROTO9 geeft u graag advies op maat van de behoeftes van uw werknemers en van uw bedrijf!

Logo Seroto9 kantoorfitness

Elke personal trainer, eigenaar van een fitnesscenter of bedrijfsleider kan bij SEROTO9 terecht voor degelijk advies. Niet alleen op technisch vlak kan SEROTO9 advies geven en oplossingen bieden, maar ook wat betreft klantenbeleving of op gebied van winst en rendement, lange termijnvisie en rentabiliteit van de investering.

Actief blijven op het werk is niet onmogelijk. Wij bieden verschillende apparaten en toebehoren aan om mensen te helpen fit te blijven tijdens de werkuren.

we can offer you the knowhow and the equipment that fits your needs.

Heel wat werkgevers stimuleren hun personeel om gezonder te leven, meer te bewegen en geven hun werknemers de kans om te sporten op het werk. Bedrijven hebben baat bij gezonde werknemers. Werknemers worden er gelukkiger door en de gezondheidszorg daalt. 

SEROTO9 understands you want to fitness
the way which suits you best.

Schema  mogelijkheden voor fitness op kantoor