PUSH YOUR LIMITS AT THE GYM

SEROTO9 LEVERT MEER DAN ALLEEN FITNESSTOESTELLEN

De Business Consultants van SEROTO9 hebben hun roots als professioneel trainer, gymeigenaar of bedrijfsleider. Het advies dat u als klant krijgt, is gebaseerd op ervaring in en passie voor de fitnessbranche en zelfstandig ondernemen.

SEROTO9 is een “one-stop-shop”. We zorgen voor het ontwerp van uw trainingsruimte, tot het leveren en professioneel installeren van uw toestellen; van inrichting tot begeleiding. Voor advies en het opleiden van de coaches in de fitnessruimtes en zelfs bij het uitstippelen van een marketingstrategie om tevreden sporters aan te trekken en tevreden deelnemers te behouden.

Onze klanten zijn tevreden klanten; hun gebruikers, gelukkige sporters.

Een advies op maat!

De Business consultants van SEROTO9 kennen hun roots als professioneel trainer, gymeigenaar of bedrijfsleider.  Het advies dat u als klant krijgt is gebaseerd op ervaring en passie voor de fitnessbranche en zelfstandig ondernemen.  Bij ons vindt u een gesprekspartner met kennis en doorzicht,  niet alleen over toestellen en technische fiches. SEROTO9 praat, denkt en handelt in termen van klantbeleving, winst, rendement, efficiëntie, return on investment en lange termijnvisie. 

SEROTO9 understands you want to fitness the way which suits you best

WE ALWAYS PUT YOU FIRST.

we have the knowhow and the equipment that fits your needs.

Opstarten van complete gyms, vernieuwing, aanvulling, lady corner, heavy duty fitness, optimalisatie, maximalisatie…

Seroto9 Antwerpen

Seroto9 Gent

Seroto9 Bekkevoort